Opgegroeid als kunstenaarsdochter in een bos heb ik al van jongs af aan een eindeloze liefde gevoeld voor kunst en natuur. Mijn vader leerde mij schilderen en tekenen en zomers trokken we vaak de bossen in of de heide op om de mooiste landschappen vast te leggen. Met die passie voor kunst en natuur ben ik Graphic Design gaan studeren aan kunstacademie ArtEZ in Zwolle. Nu doe ik niets liever dan mijn steentje bij te dragen aan prachtige projecten of gelegenheden die de wereld een beetje mooier maken. Of het nu gaat om een unieke huisstijl voor een mooie onderneming, een illustratie voor een goed doel, een kaartenserie over rustgevende rituelen of een milieuvriendelijke trouwkaart.
Samen kunnen we de wereld een beetje mooier maken!

Verder speel ik mandoline (niet dat ding voor in de keuken, maar een soort gitaar), ben ik dol op fotograferen, heb ik een liefde voor boeken, LARP ik graag en kweek ik groente in mijn eigen tuintje.

Wat kan ik voor jou betekenen?
Ik ontwerp logo's, complete huisstijlen, visitekaartjes, briefpapier, boeken, bedankkaartjes, verpakkingen, cadeaupapier, raambelettering, geboortekaartjes, trouwkaarten, tijdschriften, advertenties, labels, posters, flyers,  folders en nog veel meer; alles wat je maar kan bedenken. Daarnaast ben je ook aan het juiste adres voor verschillende stijlen illustraties en schilderijen. Ik denk graag mee met al jouw projecten!

Duurzaam drukwerk
Uiteraard ga ik voor zo duurzaam mogelijk drukwerk. Zo kies ik voor klimaatbewuste drukkers en milieuvriendelijke materialen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld 100% gerecycled papier of papier gemaakt van allerlei toffe materialen zoals afvalhout, Nederlands gras of gerecycled afval van de bierproductie. Een favoriet van mij is Paperwise, papier gemaakt van agrarisch restmateriaal zoals de stengels en bladeren van landbouwafval.
Duurzaam papier kan gewoon 'neutraal' zijn, of een prachtig ambachtelijke en natuurlijke uitstraling hebben. Ook hoeft duurzaam niet duur te zijn! ;)

1 project = 1 boom
Bij elk afgerond project doneer ik aan onetreeplanted.org een boom. Deze bomen worden wereldwijd geplant.

Samenwerken? Ik kijk er naar uit om kennis te maken!
Meer informatie, vragen, een sprankelend idee, een offerte, of gewoon een babbel en een kop thee?
Klik hier om een bericht te sturen en dan zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Back to Top