Als jong meisje kreeg ik van mijn oma een oude typemachine, wat al gauw mijn dierbaarste bezit werd. Ik richtte een 'kantoortje' in achter een kast en maakte mijn eigen tijdschriften en verhalen. Jaren later ging ik mijn droom studeren aan de kunstacademie, zodat ik nu vol enthousiasme en passie klaarsta om de wereld een beetje mooier te maken met behulp van Graphic Design en kunst. Of het nu gaat over een unieke huisstijl voor een mooie onderneming, een postercampagne voor meer bewustzijn omtrent klimaatproblemen of over een kaartenserie over rustgevende rituelen. Samen kunnen we de wereld een beetje mooier maken!
Duurzaam drukwerk
Uiteraard ga ik voor zo duurzaam mogelijk drukwerk: papier gemaakt van gerecycled papier of afvalhout, Nederlands olifantengras of agrarisch restmateriaal zoals de stengels en bladeren van landbouwafval. Dit papier kan gewoon 'neutraal' zijn, of een prachtig ambachtelijke en natuurlijke uitstraling hebben. Ook hoeft duurzaam niet duur te zijn! ;)
Schilderijen
Naast grafisch vormgeving ben ik dol op schilderen en illustreren. In de zomer trek ik graag de natuur in mijn een schildersezel en doek om de mooiste plekjes vast te leggen. Sprookjesachtige werelden, soms met portretten, in combinatie met de natuur hebben een voorliefde: sommige schilderijen werden door velen dan ook wel 'sprookjesachtig realisme' genoemd. Voorbeelden van dit werk zijn ook te vinden op mijn website.
Samen werken? Ik kijk er naar uit om kennis te maken!
Meer informatie, vragen, een offerte, of gewoon een babbel en een kop thee? Klik hier om even een berichtje te sturen en dan zal ik zo snel mogelijk contact opnemen.

Back to Top