Opgegroeid als kunstenaarsdochter in een bos heb ik al van jongs af aan een eindeloze liefde gevoeld voor kunst en natuur. Mijn vader leerde mij schilderen en tekenen en zomers trokken we vaak de bossen in of de heide op om de mooiste landschappen vast te leggen. Met die passie voor kunst en natuur ben ik Graphic Design gaan studeren aan de kunstacademie ArtEZ in Zwolle. Nu doe ik niets liever dan mijn steentje bij te dragen aan prachtige, inspirerende, milieuvriendelijke, ambitieuze projecten die de wereld een beetje mooier maken. Of het nu gaat om een unieke huisstijl voor een mooie ondermening, een postercampagne voor meer bewustzijn omtrent klimaatproblemen of over een kaartenserie over rustgevende rituelen. Samen kunnen we de wereld een beetje mooier maken!

Verder speel ik mandoline (niet dat ding voor in de keuken, maar een soort gitaar), ben ik dol op fotograferen, heb ik een liefde voor boeken, LARP ik graag en kweek ik groente in mijn eigen tuintje.
Duurzaam drukwerk
Uiteraard ga ik als ontwerper voor zo duurzaam mogelijk drukwerk: papier gemaakt van gerecycled papier of afvalhout, Nederlands olifantengras of agrarisch restmateriaal zoals de stengels en bladeren van landbouwafval. Dit papier kan gewoon 'neutraal' zijn, of een prachtig ambachtelijke en natuurlijke uitstraling hebben. Ook hoeft duurzaam niet duur te zijn! ;)
Schilderijen & illustraties
Naast grafisch vormgeving ben ik dol op schilderen en illustreren. In de zomer trek ik graag de natuur in mijn een schildersezel en doek om de mooiste plekjes vast te leggen. Daarnaast ben ik dol om portretten. Mensen in combinatie met de natuur hebben een voorliefde: sommige schilderijen werden door velen dan ook wel 'sprookjesachtig realisme' genoemd. Naast 'traditioneel' met penseel of potlood teken ik graag digitaal met behulp van Adobe Photoshop.
Samen werken? Ik kijk er naar uit om kennis te maken!
Meer informatie, vragen, een offerte, of gewoon een babbel en een kop thee? Klik hier om een bericht te sturen en dan zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Back to Top